Tukijat

Sivustoa päivitetään Lempo-aikaan ja uusia yhteistyökumppaneita julkaistaan kesän ja syksyn aikana.

 

 

Haluatko yhteistyökumppaniksi?

Lempo-Volleyn 1- ja 2-sarjajoukkueet ja koko mieslentopallo usealla joukkueella ovat mainostajalle ja tukijalle loistava tilaisuus tulla osaksi menestyvää ja näkyvää yhteisöä. Lempon mieslentopallolla on suuri näkyvyys: edustusjoukkue oli viime kauden 1-sarjan välierissä, 2-sarja näkyy myös laajasti ja harrastejoukkueita on useita aina Masters-joukkueihin asti, jotka kiertävät ympäri Suomea.

Sosiaalisessa mediassa näkyvyys on laaja ja tuotannon taso Suomen parhaimmistoa lentopallossa. Some-kanaviamme ovat Facebook, Instagram, Twitter ja Youtube. 1-sarjajoukkueen kotipelien katsojakeskiarvo LeKi-aikana viime kaudella oli lähes 200, ennätys 535 on keväältä 2016. 2-sarjan keskiarvo Jyry-aikana on ollut noin 50. Otteluita on ympäri Suomen isoissa kaupungeissa ja joukkue kiertää pelimatkoilla ympäri Suomen huoltoasemien.

Joukkueilla on runsaasti mainospaikkoja tarjolla yrityksille:

  • Joukkueen verkka-asu
  • Laitamainokset ottelutapahtumissa
  • Mainos ottelulipussa tai otteluohjelmassa
  • Mainospaikka joukkueen kotisivuilla
  • Otteluisännyys
  • Joukkueen peliasu

 

Lempo-Volley: yhdessä kohti uutta – tule tukemaan matkaamme


Jos olet kiinnostunut yhteistyökumppanuudesta Lempon mieslentopallon kanssa, ota yhteyttä Juha Raunioon. Puh. 0400 69 5555, s-posti juha.raunio(at)lempaala.fi, Reijo Jakovuoreen: Puh. 040 589 1390, s-posti: retsi.jakovuori(a)gmail.com tai Harri Montoseen: s-posti harri.t.montonen(a)gmail.com, Puh. 040 8340262