LeKi-perhe

Lempäälän Kisan brändin alle mahtuu erilaisia LeKi-seuroja. Myös LeKi-Sateenkaareksi kutsutun yhteisön alaisuuteen kuuluvat LeKi ry, LeKi-futis Lempäälän Palloseura ry, LeKi Hockey Oy, Lempäälän Kisa 1955 jääkiekko ry sekä LeKi Yleisurheilu ry.

Käytännössä sateenkaari- tai perhe-termi tarkoittaa sitä että eri lajit eivät kuulu saman yleisseuran hallinnon alle, vaan ovat itsenäisiä seuroja, mutta kuuluvat LeKi-yhteisöön ja LeKi-brändin alaisuuteen eli ovat kuin yhden suuren sateenkaaren alla.

LeKi-perheeseen kuuluvat:

  • Lempäälän Kisa ry

LeKi ry on niin sanottu emo-LeKi eli alkuperäisen vuonna 1904 perustetun yleisseuran jälkeläinen, josta muut LeKi-perheen osat ovat irtautuneet. LeKi ry:seen kuuluvat Kisan toimisto sekä seitsemän jaostoa (lentopallo, hiihto, salibandy, kuntoilu, painonnosto, ultimate sekä pesäpallo).

LeKi ry:n nettisivut

LeKi_logo_uusi

 

  • LeKi Hockey Oy

LeKi Hockey Oy on LeKin menestyneimmän urheilujoukkueen eli Mestis-joukkueen taustalla toimiva osakeyhtiö. LeKi Hockey Oy vastaa jääkiekon edustusjoukkueen pyörittämisestä, ja Kisa pelaa Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Mestiksessä. Kausi 2018-19 on 12. peräkkäinen ja vuoden 2019 alussa LeKi on sarjakärjessä.

LeKin Mestis-joukkueen ja LeKi Hockey Oy:n nettisivut

 

leki hockey logo

 

  • LeKi-futis Lempäälän Palloseura ry

LeKi-futis on jalkapallo- ja futsal-seura, joka oli ennen irtautumista LeKi ry:n jalkapallojaosto. Jalkapallotoiminta LeKin alaisuudessa on järjestäytynyt LeKi-futiksen alaisuuteen.

LeKi-futiksen nettisivut

leki-futis logo

 

  • LeKi Yleisurheilu ry

LeKi Yleisurheilu ry on entinen LeKi ry:n yleisurheilujaosto. LeKi Yleisurheilu pyörittää lasten ja nuorten yleisurheilun harrastamista Lempäälässä muun muassa Yleisurheilukoulun ja nuorten harrasteryhmien kautta.

LeKi Yleisurheilun nettisivut

LeKi YU logo

 

  • Lempäälän Kisa 1955 jääkiekko ry

LeKin jääkiekkojaosto irtaantui omaksi seurakseen vuoden 2017 elokuussa. Jatkossa jääkiekon junioritoiminta on uuden seuran alaisuudessa.

Lempäälän Kisa 1955 jääkiekko ry:n verkkosivut

leki hockey logo