Farmiyhteistyö

Lempäälän Kisan 1-sarjajoukkueella on farmijoukkue ja yhteistyöjoukkueita kaudella 2017-18.

Farmisopimus LeKi ja Pälkäneen Luja-Lukko

Lempäälän Kisa ja 2-sarjaa pelaava Pälkäneen Luja-Lukko ovat sopineet farmiyhteistyöstä kaudelle 2017-18. Lähtökohta farmille on, että molemmat hyötyvät. Luja-Lukon pelaajilla on mahdollisuus treenata laadukkaasti ja saada kovia pelejä, jos rahkeissa on varaa. Toiseen suuntaan taas LeKissä vähemmän peliaikaa saaneet pelaajat pääsevät näyttämään taitojaan Pälkäneellä ja auttamaan Lukkoa.

– Luja-Lukko on oiva kumppani farmiyhteistyölle. Lukon organisaatio on vahvassa myötätuulessa, ja Pälkäneelle saadaan uusi liikuntahalli 2018. Uskon, että farmista on hyötyä sekä meille että Lukolle, LeKin manageri Juha Raunio tuumii.

Lue lisää farmisopimuksesta

Tutustu Luja-Lukon joukkueeseen

 

Farmisopimus Rantaperkiön Iskun kanssa

Lempäälän Kisa ja Mestaruusliigan Rantaperkiön Isku ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2017-18. Farmin keskeisin palanen on passari Kasimir Luostarinen. Hänellä on Iskuun sopimus, mutta hän pelaa tulevan kauden Lempäälässä saaden arvoksta peliaikaa. Myös Arttu Linjamäki on farmisopimuksessa, ja pelaa tulevan kauden LeKissä.

Farmisopimukseen on nimetty mahdollisesti liikkuviksi pelaajiksi Iskun Tommi Roininen sekä muutamia muita pelaajia Iskusta ja LeKistä. Farmin tarkoitus on myös varmistaa, että kummallakaan joukkueella ei lopu miehet sairas- tai loukkaantumistapauksissa.

Lue lisää LeKin ja Iskun farmista ja pelisäännöistä

Lue lisää Kasimir Luostarisesta ja LeKin Isku-kuviosta

Tutustu Iskun joukkueeseen

 

Yhteistyö VaLePan kanssa

Lempäälän Kisalla sekä Mestaruusliigaa pelaavalla Vammalan Lentopallolla on jälleen kaudella 2017-18 yhden miehen farmisopimus. Farmi kattaa LeKin Anssi Vesasen, sen avulla Vesanen voi auttaa kauden mittaa VaLePaa, jos tarvetta on eikä Kisan pelit tätä ole estäneet.

Lue lisää Anssin ja VaLePan yhteistyöstä

Tutustu VaLePan joukkueeseen

 

Yhteistyö Lempäälän Jyryn kanssa

Lempäälän Kisa tekee yhteistyötä Lempäälän toisen mieslentopallojoukkueen, 2-sarjaa pelaavan Lempäälän Jyryn kanssa. Joukkueiden välillä ei kuitenkaan ole farmisopimusta.

Yhteistyötä tehdään muun muassa ottelumainonnassa, kesäharjoittelussa sekä ottelutapahtumissa. LeKi ja Jyry pyrkivät tällä kuten viimekin kaudella pelaamaan kotipelejään samoina päivinä peräkkäin, jolloin saataisiin maksimihyöty irti katsojamääristä sekä hallin rakentamisesta ottelukuntoon.

Sen lisäksi passari Jonne Haavisto pelaa ja harjoittelee nuoren pelaajan kaksoisedustuksella sekä Kisassa että Jyryssä.

Lue lisää yhteistyöstä (uutinen viime kauden alusta)

Tutustu Jyryn joukkueeseen