Farmiyhteistyö

Lempäälän Kisan 1-sarjajoukkueella on farmijoukkue ja yhteistyöjoukkueita kaudella 2018-19.

Farmisopimus LeKi ja Lempäälän Jyry

LeKi ja Jyry solmivat huhtikuussa 2018 kolmivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka yhtenä osana oli farmisopimus joukkueiden välillä kaudelle 2018-19. Farmisopimuksen tavoitteena on, että molemmat hyötyvät ja pystyvät takaamaan pelaajilleen erilaisia mahdollisuuksia. Kisan pelaajille on mahdollista saada arvokasta peliaikaa 2-sarjassa, ja mahdollisesti saada omaan kokoonpanoon apua, jos on loukkaantumisia tai sairastumisia. Jyryn puolelta nuorilla pelaajilla on puolestaan mahdollisuus saada kovempaa harjoitusta 1-sarjalaisten kanssa ja tason riittäessä saada myös peliaikaa. Ja jos Jyryllä on kokoonpanovajetta, on mahdollista saada LeKiltä apuja.

Tutustu Jyryn joukkueeseen

Lue lisää LeKin ja Jyryn yhteistyö- ja farmisopimuksesta

LeKin ja Jyryn farmisopimuspelaajat

Farmisopimus LeKi ja Pälkäneen Luja-Lukko

LeKi ja 2-sarjaa pelaava Pälkäneen Luja-Lukko jatkavat hyvää yhteysityötään myös tulevalla kaudella. Joukkueilla oli farmisopimus jo viime kaudella, ja samaa jatketaan myös nyt. Etenkin LeKin Pälkäne-lähtöiset pelaajat voivat saada peliaikaa 2-sarjassa, ja tarpeen tullen LeKi voi saada kokoonpanoapuja Pälkäneeltä.

Tutustu Luja-Lukon joukkueeseen

LeKin ja Luja-Lukon farmisopimuspelaajat

Farmisopimus LeKi ja Akaa-Volley

LeKi ja Mestaruusliigaa pelaava Akaa-Volley solmivat ensi kertaa farmisopimuksen kaudelle 2018-19. Tarkoitus on, että kokoonpanovajeen sattuessa toiselta voi saada apuja. Akaalta listalla on Aatu Pöllänen, joka kävikin kauden avauspelissä auttamassa LeKiä. Kisalta listalla on useampi pelaaja.

Tutustu Akaa-Volleyn joukkueeseen

LeKin ja Akaa-Volleyn farmisopimuspelaajat

 

Kaudella 2017-18 LeKillä oli seuraavat yhteistyötahot:

  • Farmisopimus LeKi ja Pälkäneen Luja-Lukko (2-sarja)
  • Farmisopimus LeKi ja Rantaperkiön Isku (Mestaruusliiga)
  • Farmisopimus LeKi ja VaLePa (Mestaruusliiga) (Yhden miehen farmi eli Anssi Vesanen)
  • Yhteistyötä Lempäälän Jyryn (2-sarja) kanssa