Suomen Cup: LeKi-VaLePa

Tiedot

Pvm Aika Yleisö Sarjakausi
2.11.2018 19:00 301 2018-19 Suomen Cup

Tulokset

Joukkue123TLopputulos
Lempäälän Kisa1519190Loss
VaLePa2525253Win

Yhteenveto

HUIKEA SUOMEN CUPIN JÄNNITYSNÄYTELMÄ, KUN HALLTSEVA SUOMEN MESTARI VALEPA TUO LEMPÄÄLÄÄN KAIKKIEN AIKOJEN KOVIMMAN SEURAJOUKKUEEN, JOKA SUOMESSA ON NÄHTY!!!!
Ottelumainos VaLePa Cup 2.11.18

 

 

 

LIPUT

Aikuiset: 7 €

Eläkeläiset, työttömät, opiskelijat, varuspalvelusta suorittavat, rekisteröidyt pelaajat: 5 €

Lapset alle 12v: 0 €

*Näyttämällä lipunmyynnissä OmaSäästöpankin pankikorttia, saat 2 € alennusta ottelulipusta! Upean mahdollisuuden tarjoaa LeKi-lentiksen yhteistyökumppani OmaSäästöpankki Lempäälä!

Kausikortilla pääsee sisään.

LIVESEURANTA

LENTOPALLOLIITON LIVESEURANTA

LEMPÄÄLÄN-VESILAHDEN SANOMAT TELEVISIO ELI STRIIMAA OTTELUN VERKKOSIVUILLAAN, JA PELIÄ VOI SITÄ KAUTTA SEURATA ILMAISEKSI. Selostus Juha Raunio. LeKi ei lähetä omissa kanavissaan erikseen livestriimiä.

ENNAKKO

Ennakko: 2.11. LeKi–VaLePa Suomen Cup

RAPORTTI

2.11. Suomen Cup LeKi-VaLePa 0-3 (15-25, 19-25, 19-25)

Kunnari ja VaLePa näyttivät Hakkarissa huippulentopalloa, johon LeKi ajoittain kykeni vastaamaan

Lempäälän Kisa ei mahtanut paremmalleen mitään, kun Vammalan Lentopallo eteni Suomen Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon. VaLePa otti omansa erin 3-0 (25-15, 25-19, 25-19). Kisa kuitenkin esitti 301-päiselle kotiyleisölleen, että myös kotipuoli osaa pelata ja haastoi kahdessa viimeisessä erässä liigaryhmän tosissaan.

LeKi lähti seitsikolla Luostarinen, Silpo, Pennanen, Siirilä, Kruuda, Koivunen ja Niemi. Vesasen veljekset olivat isolla kirkolla seuraamassa NHL-kiekkoa. VaLePa aloitti seitsikolla Esko, Nikula, Kunnari, Suihkonen, Rekomaa, Kaurto ja Alan. Arttu Lehtimäki korvasi Eskon avauserän lopulla ja pelasi loppupelin, ja Esko sai lepoaikaa.

Liiga- ja 1-sarjaryhmän ero tuli selväksi etenkin torjunta-, puolustus- ja lyöntipelissä. Kuvaava tilanne oli avauserässä, jossa Kisan Tuomas Siirilä pääsi hyökkäämään helpon pallon jälkeen nelospaikalta. Siirilä löi miljoonaa ristiin, ja aivan lopussa Markus Kaurto kurotti ja torjui lyönnin. 1-sarjassa hyökkäys olisi kuollut varmasti, mutta tänään VaLePan vahva torjunta oli liian paha pala LeKille.

LeKin päästyä avauserän jännityksestä, etenivät toinen ja kolmas erä tasoissa aina 19 pisteen tietämille, kunnes VaLePa nykäisi. Kisa saikin pelistä vahvan harjoituksen sunnuntaista Mahti-peliä varten.

– Meidän puolustuspelimme oli tänään hyvää, saimme palloja ylös vaikka vastassa oli näinkin kova hyökkäysjoukkue. Avauserä meni kyllä kauheaan jännitykseen. Harmitti kyllä, kun en veljeä vastaan päässyt pelaamaan, tuumi Kisan parhaana palkittu Tuomas Siirilä.

LeKin ykkösmies hyökkäyksessä oli Sauli Silpo, joka pelasi hirmutehoin 12/+11. Siirilä paukutti yhdeksän ja Pennanen kahdeksan pistettä. Jyri Niemi oli Kisan paras nostaja, ja Teemu Uusitalo pelasi mainiot takakentän vaihdot. Keskipelissä LeKi hävisi vammalalaisille, paremmalla vastaanotolla Arttu Lehtimäki pääsi pyörittämään monipuolista peliä. Rami Rekomaa tehtaili keskarina 13 pinnaa, parhaana palkittu hakkuri Aaro Nikula 15. Olli Kunnari oli loppuerin vaikeissa palloissa ylivoimainen, ja tappoi peräti 72 prosenttia passeistaan.

– Olihan sitä aika makeaa pyörittää peliä, kun on tollaisia miehiä lyömässä ja päättämässä hyökkäyksiä, VaLePa-passari Lehtimäki myhäili.

VaLePa kohtaa Cupin puolivälierissä Akaa-Volleyn. Kisan kausi jatkuu jo heti sunnuntaina Maaningan Mahdin saapuessa Hakkariin.

Erikoishuomiona mainittakoon, että Lempäälän-Vesilahden Sanomien lähettämä liveottelu keräsi peräti yli 500 katselukertaa! Peli tavoitti siis lähes 1 000 katsojaa!

LUE TARKEMPI OTTELUN KULKU:

Otteluraportti: 2.11. Suomen Cup LeKi-VaLePa 0-3

MESTARUUSLIIGAN LIVESCORE

KUVA-ALBUMI (Marko Panu)

YLEISÖ: 301

PALKINNOT

LeKin paras pelaaja: Tuomas Siirilä

VaLePan paras pelaaja: Aaro Nikula

LeKin nälkäisin pelaaja: Sauli Silpo

VaLePan nälkäisin pelaaja: Arttu Lehtimäki

parhaat leki valepa

TILASTOPOIMINNAT
Top3 pistemiehet
LeKi: Silpo 12/+11, Siirilä 9/-2, Pennanen 8/+1
VaLePa: Nikula 15/+9, Kunnari 14/+11,  Rekomaa 13/+12

Vastaanotto
LeKi: 38%, Niemi 50%, Pennanen 41%, Siiirlä 28%
VaLePa: 53%, Kunnari 100%, Suihkonen 46%, Alan 39%

Ässät/syöttövirheet
LeKi: 2/9
VaLePa2: 6/12

Torjunnat: 2-8

Hyökkäyspisteet/ -prosentti
LeKi: 33/44%
VaLePa2: 47/64%

Tuomas Siirilän mietteet kamppailun jälkeen:

Paikka

Hakkari
Ahertajantie 3, 37550 Lempäälä, Suomi