Hunaja-turnaus

Tiedot

Pvm Aika Sarjakausi
6.9.2019 10:00 2019-20 harjoituspelit

Ennakko

akaa turnaus

Lempo-Volley ottaa osaa kovaan harjoitusturnaukseen Akaassa ennen tulevan 1-sarjakauden alkua. Hunaja-turnaus järjestetään 6.-8. syyskuuta Toijalan monitoimihallissa Akaassa, Mestaruusliigajoukkue Akaa-Volleyn kotiluolassa.

Luvassa on hyvä valmistava pelirypistys, sillä 1-sarjakausi alkaa joko 21. tai 22. syyskuuta. Turnauksessa ovat mukana Lempon lisäksi järjestävä seura Akaa-Volley sekä Mestaruusliigasta Hurrikaani-Loimaa ja Vantaa Ducks. Lisäksi mahdollisesti turnaukseen on tulossa joukkueita ulkomailta.

Lempolle uutena seurana kaikki ovat uusia tuttavuuksia. LeKin 1-sarjavuosina Akaa tuli tutuksi useaan otteeseen ja Hurrikaanin kanssa kohdattiin Suomen cupissa ja harjoituspeleissä. Ducks on puolestaan täysin uusi tuttavuus.

Turnaus jatkaa lempääläisten 1-sarjajoukkueiden kaudenaloitusperinteitä. Viime vuonna LeKi järjesti itse Hakkarissa neljän joukkueen treeniturnauksen ja kaksi vuotta sitten LeKi vieraili Vilppulassa turnauksessa.

Kiitos Akaa-Volleylle kutsusta! Lempon treenikausi alkaa heinä-elokuun taitteessa, joten ennen turnausta ehditään pelaamaan jo muutama harkkapeli alle. Niistä kerrotaan pelien varmistuttua.

Kuva: Akaa-Volley

Paikka

Toijalan monitoimihalli
Köyvärintie 3, 37800 Akaa, Suomi