Legenda hakkurin rooliin!

10. heinäkuun 2019
Legenda hakkurin rooliin!

Lempo-Volley kiinnitti tärkeän palasen tulevan kauden joukkueeseensa, kun elävä legenda ja ikänestori, 39-vuotias hakkuri Anssi Vesanen jatkaa uraansa. Lempäälän Jyryn kasvatti pelasi viimeiset kuusi kautta Lempäälän Kisassa 1- ja 2-sarjaa, joskin piipahti välillä VaLePassa voittamassa muutaman SM-kullan ja korkkasi Mestarien liigan. Nyt tarina jatkuu uudessa lempääläisessä lentisseurassa Lempossa.

– Peli-intoa löytyy vielä, ja kun Lempäälän lentiksessä ollaan päästy hyvään yhteispeliin LeKin ja Jyryn yhdistymisen myötä, kannan oman korteni kekoon Lempo-Volleyn puolesta peliareenalla, Anssi Vesanen kertoo.

Vesasen meriittilista on vertaansa vailla, harva yltää vastaavanlaisiin saavutuksiin. Vesanen on kaikkien aikojen pääsarjatilastossa pelatuissa otteluissa kolmas, pelejä yli 600. Myös maaotteluita miehen tililtä löytyy ja SM-mitaleitakin on koossa 13 kappaletta.

Viime kaudella loukkaantunut polvi on konkaripelaajalta leikattu alkukesästä, joten tosimielinen hyppiminen ja punttitreenin alkaminen viivästyy hiukan.

– Elokuun loppupuolella saa aloittaa hyppiä täysillä ja laittaa rautaa niskaan taakse, tiedottaa Vesanen.

Lempon 1-sarjajoukkueen päävalmentaja Esa Kunnari hymyilee, kun Anssin kanssa sopimus saatiin aikaan neuvotteluiden jälkeen.

– Anssi on legenda, hänen panostaan tullaan syksyn pimetessä tarvitsemaan. Muukin rosteri näyttää hyvältä, muutama palanen vielä palapelistämme puuttuu, toteaa Kunnari.

Anssin pelaajakortti

Lempo-Volleyn sopimuspelaajat

Passarit
Verneri Halttula
Saku Tuomivaara

Yleispelaajat
Henri Laine
Tommi Nieminen
Kasper Pennanen
Tomi Rumpunen

Keskitorjujat
Sten Kruuda
Teemu Koivunen

Libero
Jyri Niemi

Hakkuri
Anssi Vesanen

Kuva: Marko Panu