Opiskeletko Tampereella? Lempo hyvä paikka harrastaa lentistä!

01. heinäkuun 2019
Opiskeletko Tampereella? Lempo hyvä paikka harrastaa lentistä!

Oletko päässyt juuri opiskelemaan Tampereelle tai lähikuntiin, tai opiskelet jo toisella tai kolmannella asteella? Onneksi olkoon! Lentopalloa on tullut harrastettua tai laji on kiehtonut, mutta uuden edessä ei ole tietoa, missä lajia voisi harrastaa?

Ota suunnaksi Lempo, ja harrasta lentopalloa Lempo-Volleyssa!

Lempolla on monipuolista toimintaa nuorille aikuisille lentopallon ympärillä, ja Lempäälä on aivan Tampereen vieressä.

Oikein kovantasoiset miespelaajat voivat kysellä pelipaikkaa miesten 1- ja 2-sarjajoukkueista. Miehille on myös useampi Tampereen Kuntosarjaa pelaava harrastejoukkue, joka harjoittelee 1-2 kertaa viikossa. Varmasti jokatasoiselle löytyy pelipaikka.

Naisissa Lempolla on myös joukkueita Tampereen Kuntosarjassa, joten peliseuraa löytyy. Naisten 2-sarjajoukkueen tilanne on vielä hieman avoimena.

Pelaamisen lisäksi Lempo on oiva alusta urheilu- ja vapaaehtoistyölle, joka tasapainottaa mukavast opiskelijaelämää. Junnujoukkueet kaipaavat aina lisää valmentajia niin poikien kuin tyttöjen parissa.

Lisäksi esimerkiksi viestintäpuolella sisällöntuotannolle ja graafiselle osaamiselle on käyttöä. Miesten 1-sarjajoukkue pelaa Suomen toiseksi korkeinta sarjaa, ja joukkuen toiminnassa on tilausta graafiselle ja viestinnälliselle osaamiselle sekä markkinointipuolelle.

Lempo-Volleyn kotisivuilta saat hyvän kuvan seurasta ja sen toiminnasta, kannattaa tutustua myös kotisivuihin!

Löydät Lempo-Volleyn joukkueiden yhteystiedot alta. Jos pelaaminen tai seuratoimiminen kiinnostaa, ota yhteyttä oikean joukkueen toimihenkilöihin tai suoraan Antti Raunioon (040 350 1777, raunio.antti(a)gmail.com

Kuva: Antti Raunio.  Lempäälän keskustassa on Lempo-tienviitta, joka ohjaa kunnan keskustaan.