Passarilupaus Saku Tuomivaara Lempo-paitaan

15. kesäkuun 2019
Passarilupaus Saku Tuomivaara Lempo-paitaan

Lempo-Volley on tehnyt yksivuotisen sopimuksen nuoren passarin Saku Tuomivaaran kanssa. Tuomivaara pelaa tulevalla kaudella Lempon 1- ja 2-sarjajoukkueissa. Vasta 16-vuotias Tuomivaara pelasi viime vuonna pääasiassa Jyryssä 2-sarjaa ja muutaman pelin LeKissä 1-sarjaa.

– Saku on lupaava pelimies, jonka asenne harjoitteluun on huippuluokkaa. Hänen kehityskäyränsä on hyvässä asennossa, hienoa saada nuori lupaus vahvistamaan joukkueitamme. Saku on tulevalla kaudella sekä 1-sarjan että 2-sarjan mukana, iloitsee Lempo-Volleyn manageri Juha Raunio.

Vuonna 2002 syntynyt Tuomivaara on hämeenlinnalaisen TT-Volleyn kasvatti. Ensi lukuvuonna Saku aloittaa ammattikouluopinnot Valkeakoskella. Pituutta on 187 senttiä.

– Vahvuuksinani pidän pelinlukua ja intohimoa, ja olen hengen luoja kentällä. Kehitettävää on etenkin puolustuspelissä, ja aina on jotain kehitettävää! Saku analysoi kysyttäessä vahvuuksista ja kehityskohteista.

Lempon 1-sarjajoukkueen päävalmentaja Esa Kunnari iloitsee sopimuksesta.

– Sakusta huomasi heti pre seasonin alkaessa, että hänessä on ainesta, jopa aina liigakentille asti. Hyvä treenikesä ja fysiikkapuolta alle, niin kehitys on taattu myös kentällä, Kunnari näkee.

Saku Tuomivaaran pelaajakortti

Nimi Saku Tuomivaara

Lempinimi Tatu

Kummiyritys 

Syntymävuosi 2002

Pituus 187 cm

Pelipaikka Passari

Mistä kotoisin

Kasvattajaseura TT-Volley

Viime kausi 2018-19 Lempäälän Jyry 2-sarja ja Lempäälän Kisa 1-sarja

Joukkueet uralla TT-Volley, Luolajan Kajastus, A-Volley, Lempäälän Jyry, Lempäälän Kisa, Lempo-Volley

Kaudet LeKissä/Jyryssä 1 kausi

Pelaajaesittely Saku on passarilupaus, jolla on hurja intohimo lentopalloa kohtaan ja asenne kunnossa. Taitava pelimies, jolla on ne kuuluisat passarin kädet. Tulevalla kaudella sekä Lempon 1- että 2-sarjajoukkueissa.