LeKin miesjoukkueille kertyi kaikkiaan 91 peliä kauden aikana

16. huhtikuun 2019
LeKin miesjoukkueille kertyi kaikkiaan 91 peliä kauden aikana

Lentopallokauden pelit Lempäälän Kisan miesten osalta on nyt pelattu. Kaikkiaan LeKin miesjoukkueet (1-sarja, LeKi 2, LeKi 3 ja kolme veteraanijoukkuetta) pelasivat tällä kaudella 91 peliä ympäri Suomea! Monta autokilometria ja paikkakuntaa on nähty, ja moni on nähnyt LeKin. Näkyvyys on siis kunnossa!

1-sarja pelasi 1-sarjakausi, Suomen Cup ja harjoituspelit laskettuna 35 peliä. Niistä tuli 20 voittoa. Suomen Cupissa taival päättyi 1. kierroksella VaLePalle, 1-sarjassa runkosarjan viides sija ja puolivälierissä tappio KyKylle kultaisessa erässä.

2-joukkue tuli Tampereen Kuntosarjan toiseksi ja Kunnon Finaaleissa alasarjajoukkueiden SM-kisoissa sijalle viisi. Pelejä kertyi 21, joista 15 voittoa.

LeKi 3 pelasi myös Tampereen Kuntosarjan A-lohkossa, ja tuli siellä viimeiseksi sijalle kymmenen. Tämän kauden 17 pelistä ei voittoja irronnut.

Veteraanijoukkueista M35 voitti SM-kultaa, kuusi peliä ja kuusi voittoa. Myös M40-joukkue voitti SM-kultaa, kuusi peliä ja viisi voittoa. M50-joukkue oli sijalla kahdeksan,kuudesta pelistä yksi voitto.

Kausihan päätetään tuttuun tapaan ravintola Villihanhen Siipipartyissa 26.4. Tervetuloa!

Siipipartyt 2019