LeKin 2- ja 3-joukkueet kohtasivat toisensa Tampere-sarjassa – Tulonen pikalainalle Jyryyn

15. maaliskuun 2019
LeKin 2- ja 3-joukkueet kohtasivat toisensa Tampere-sarjassa – Tulonen pikalainalle Jyryyn

Lempäälän Kisan 2- ja 3-joukkueet pelaavat samassa sarjassa Tampereen Kuntosarjan A-sarjaa. Syyskauden paikallispeli päättyi LeKi2:n voittoon. Samaa kaavaa kulki myös kauden toinen superderby, joka pelattiin Hakkarissa perjantaina 15.3. LeKi2 oli parempi erin 4-0 (25-21, 25-21, 25-15, 25-19).

LeKin 2-joukkue on A-sarjassa kevätkaudella sijalla kaksi. Seitsemästä pelistä on 19 pistettä, sarjaa usean vuoden LeKin kanssa hallinnut TKT on sarjakärjessä.

LeKin 3-joukkue on sijalla kymmenen ja sarjassa viimeisenä. Pisteitä on seitsemästä pelistä seitsemän.

Molemmilla on jäljellä vielä kaksi peliä, ja A-sarja päättyy maaliskuun lopulla. Lisäksi Kisalla on vielä veteraaneissa M35- ja M40-sarjojen SM-lopputurnaukset.

Upeaa oli nähdä lentopalloharrastuksen laajuus LeKissä, ja pelaajia riittää useaan joukkueeseen. Kentällä oli useita vanhoja LeKi-legendoja sekä uudempia kisalaisia!

LeKi2-LeKi3 pöytäkirja

Kuntosarjan sarjataulukko ja otteluohjelma

Juha Tulonen lainalle 2-sarjaan Jyryyn

LeKin 2-joukkueessa pelaava keskitorjuja Juha Tulonen pelaa yhden pelin lainalla 2-sarjaa Lempäälän Jyryssä. Tulonen esiintyy Jyryn ja Hollolan Salpiksen pelissä 17.3 Hollolassa. 205-senttiä pitkä keskitorjuja on 58-vuotias lempääläinen lentislegenda, joka on edustanut Kisa-paitaa jo usean vuosikymmenen.

Hienoa, että tunnollisesti yhä harjoitteleva ja itsensä kunnossa pitävä Tulonen kelpaa yhä korkeimmille sarjatasoille.

2-sarjapelin liveseuranta

Kuva: Antti Raunio (Juha Tulonen kuvassa numero 2)