LeKillä edessä vapaa viikonloppu – KyKy saapuu Hakkariin 20.1.

08. tammikuun 2019
LeKillä edessä vapaa viikonloppu – KyKy saapuu Hakkariin 20.1.

LeKillä on edessä vapaa viikonloppu 12.-13. tammikuuta ilman sarjapelejä. Alun perin tulevana viikonloppuna piti olla LeKi-Kuortane, mutta ottelu siirrettiin aiemmaksi ja pelattiin jo 14. joulukuuta. LeKi voitti tuon pelin 3-1.

Viime viikonloppuna Kisa otti vieraskiertueelta 3-0 voiton Mahdista ja hävisi samoin 3-0 luvuin Hurmokselle.

Seuraava ottelu on sunnuntaina 20. tammikuuta. Silloin Hakkariin saapuu sarjavitosena tällä hetkellä oleva Kyyjärven Kyky. LeKi on tällä hetkellä sarjassa kolmas. KyKy pelaa tulevana sunnuntaina Mahtia vastaan.

LeKin Tomi Perkiö astui armeijan harmaisiin maanantaina 7.1., ja hänen tilannettaan pelien ja harjoitusten kanssa seuraillaan tarkasti, kun alkukiireet puolustusvoimien palveluksessa alokas Perkiöllä helpottuvat.

Kuva: Antti Raunio