Syyskausi päättyy perjantaina Kuortane-kotipeliin

11. joulukuun 2018
Syyskausi päättyy perjantaina Kuortane-kotipeliin

Lempäälän Kisan syyskausi päättyy pelien osalta perjantaina 14. joulukuuta. Silloin pelataan siirto-ottelu Kuortanetta vastaan. Alun perin peli piti pelata tammikuussa, mutta uorten maajoukkue on tuolloin EM-karsinnassa, joten uusi pelipäivä löytyi loppuvuodesta. Ottelu alkaa kello 19 Hakkarin liikuntahallissa.

LeKi kohtasi Kuortaneen jo vieraskentällä. Silloin LeKi oli parempi erin 3-0. Tuota peliä ei kannata kuitenkaan liikaa pitää mielessä, sillä Kuortaneelta puuttui maajoukkueleirin vuoksi noin puolet avauskokoonpanosta ja päävalmentaja Manlio Puxeddu.

LeKi on sarjassa neljäs, Kuortane puolestaan sijalla 11. LeKi on kärjen takana, vain viisi pistettä ykkösen Mahdin perässä. Kuortane puolestaan tähyää tiukasti pudotuspelipaikkaa, sijalla kaheksan oleva NaPa on viisi pistettä edellä.

Kisa on viiden pelin voittoputkessa, joista kaksi on tullut 3-2 voitoilla. Viime viikonloppuna kaatuivat Karhulan Veikot ja Nurmon Jymy. Kuortaneella puolestaan on alla neljä tappiota, viime pelissä joukkue koki kirvelevän 1-3 tappion pahalle kilpakumppani NaPalle. Kuortane kohtaa syyskierroksella vielä sunnuntaina 16. päivä Karelian Hurmoksen kotonaan.

Artikkelin pääkuva: Antti Raunio

KUORTANE-MAINOS 14.12.18