Kisalla edessä harvinainen vapaa viikonloppu – seuraava peli 28.10.

16. lokakuun 2018
Kisalla edessä harvinainen vapaa viikonloppu – seuraava peli 28.10.

LeKillä alkaa pieni syystauko – tuleva viikonloppu on joukkueella harvinaisesti vapaa sarjaotteluista. Seuraavan kerran LeKi nähdään1-sarjakentillä 28. lokakuuta eli seuraavan viikon sunnuntaina, kun Kisa matkustaa Sastamalaan VaLePan 2-joukkueen vieraaksi Sylväälle.

Seuraava kotipeli on marraskuun 2. päivä perjantaina. Silloin otellaan Suomen Cupissa VaLePan tähtisikermää vastaan. Ottelu alkaa kello 19.

Kisa lähtee syystauolle sarjataulukon sijalta kolme. Kakkosena oleva Kyyjärven KyKy on tasapisteissä edellä paremman eräsuhteen avulla, pisteitä molemmilla on 13. Sarjakärki Hurmoksella pisteitä on 18 ja yksi peli enemmän pelattuna. Sarjataulukkoa hieman hämmentää eri määrä pelattuja pelejä: joillain joukkueilla pelejä on jo seitsemän ja vähimmillään neljä.

– Kauden ensimmäinen neljännes on mennyt ihan mukavasti. Pari tappiota mutta koville joukkueille. Etenkin vieraskiertue nostaa mielialaa. Ja meillä on vielä takataskussa Anssi Vesanen, joka pääsee hiljalleen taas pelikuntoon, LeKin manageri Juha Raunio valoittaa.

Kuva: Antti Raunio