LeKi ja OP Palomäki purkivat sopimuksen yhteisymmärryksessä

14. heinäkuun 2018
LeKi ja OP Palomäki purkivat sopimuksen yhteisymmärryksessä

LeKi ja keskitorjuja Olli-Pekka Palomäki ovat purkaneet kautta 2018-19 koskevan pelaajasopimuksensa hyvässä yhteisymmärryksessä. Taustalla ovat Palomäen työ- ja opiskelukuvioiden muutoksesta johtunut ajankäyttö, eikä lentopallon pelaaminen ollut enää mahdollista 1-sarjatasolla.

Palomäellä oli sopimuksessa opiskeluihin liittyvä optio, ja lopulta sopimus siis päädyttiin purkamaan.

23-vuotias sentteri iski heti debyyttikaudellaan LeKissä pyörremyrskyn lailla Hakkarin katsomoon ja tiensä kannattajien ykköspelaajaksi. Kauden päätteeksi Palomäki palkittiinkin Sytyttäjä-palkinnolla. Keskitorjuja pelasi elämänsä lentopalloa välierissä Karelian Hurmosta vastaan.

Sopimuksen purusta huolimatta Palomäki voidaan vielä jatkossa nähdä Lempäälän lentopalloparketeilla. LeKi kiittää Opaa upeasta kaudesta ja toivottaa kaikkea hyvää tulevaan!

LeKin passari Kasimir Luostarisella oli vastaava opiskelupykälä, ja Luostarinen jatkaa alkuperäisen suunnitelman mukaan LeKissä.

Jo aiemmin on tiedotettu, että LeKi-legenda Jussi ”Nippe” Niemi päätti upean uransa kuluneeseen kauteen. Arttu Linjamäki ei myöskään jatka LeKissä, vaan pitää välivuoden armeijan vuoksi. Simo Puttonen ja Eetu Rantanen siirtyvät Rantaperkiön Iskuun ja Juuso Paananen Aitolahden Rientoon.

20OP
Olli-Pekka Palomäki. Kuva: Jani Huurne

Artikkelin pääkuva: Marko Panu