Eetu Rantanen ja Simo Puttonen siirtyvät Rantaperkiön Iskuun

30. kesäkuun 2018
Eetu Rantanen ja Simo Puttonen siirtyvät Rantaperkiön Iskuun

Lempäälän Kisaa kaudella 2017-18 edustaneet yleispelaajat Eetu Rantanen ja Simo Puttonen jatkavat uraansa Rantaperkiön Iskun 1-sarjajoukkueessa tulevalla kaudella. Isku tiedotti uusista sopimuksista, joissa myös Rantasen ja Puttosen sopimukset, 29. kesäkuuta.

Molemmat olivat viime kaudella tärkeitä palasia välieriin edenneessä LeKin 1-sarjajoukkueessa. Heillä on myös historiaa Iskun kanssa: Eetu pelasi tamperelaisten riveissä usean kauden Mestaruusliigaa ja Puttonen oli viime kaudella useassa pelissä auttamassa Iskua farmipelaajana.

LeKi kiittää molempia upeasta kaudesta ja toivottaa onnea uusiin haasteisiin.

Kisa on löytänyt kaksikolle myös kovat korvaajat. Mestaruusliigasta siirtyy nuori ja kunnianhimoinen yleispelaajakaksikko LeKi-riveihin, kun Kasper Pennanen ja Tuomas Siirilä edustavat ensi vuonna LeKiä.

Iskun tiedote Rantasen ja Puttosen siirtymisestä

Artikkelin pääkuva: Marko Panu