Sopimuksettomien lekiläisten tilanne

29. toukokuun 2018
Sopimuksettomien lekiläisten tilanne

LeKillä on nyt koossa 11 pelaajasopimusta kaudelle 2018-19. Vielä kaikilla viime vuoden lekiläisillä ei ole sopimusta, ja tässä tilannepäivitys heidän osaltaan.

LeKi neuvottelee edelleen Anssi Vesasen, Eetu Rantasen, Simo Puttosen, Juuso Paanasen ja Jonne Haaviston kanssa. Haavisto menee armeijaan ja pelannee Jyryssä, mutta ensi kauden mahdollisista farmikuvioista hänen kanssaan ei ole vielä sovittu.

Arttu Linjamäki pitää välivuoden lentopallosta armeijan vuoksi, eikä ole ensi kaudella LeKin joukkueessa. Jos Arttu pääsee armeijasta reserviin puolen vuoden palveluksen jälkeen, Arttu katsoo mitä sen jälkeen tekee.

LeKi-legendaksi jo lueteltava Jussi Niemi lopettaa upean lentopallouransa huippulentopallon parissa, eikä ensi kaudella ole LeKin joukkueessa. Lisää Jussi upeasta urasta ja palkitsemisia kesän ja syksyn aikana.

Joni Sokka oli alkukaudesta LeKin mukana try outilla, ja oli farmipelaajana Luja-Lukosta LeKiin, mutta lopulta Sokka ei esiintynyt kertaakaan LeKi-paidassa. Tuleva kausi on vielä auki Sokan ja LeKin kohdalla, neuvotteluita ei ole tähän mennessä käyty.

Artikkelin pääkuva: Marko Panu