LeKin farmikumppani Isku joutuu luopumaan liigapaikasta ja hakee 1-sarjapaikkaa

19. toukokuun 2018
LeKin farmikumppani Isku joutuu luopumaan liigapaikasta ja hakee 1-sarjapaikkaa

Viime kaudella Mestaruusliigassa pelannut ja LeKin kanssa farmiyhteistyössä ollut tamperelainen Rantaperkiön Isku on ilmoittanut luopuvansa liigapaikastaan. Kuluneen kauden päätteeksi Isku säilytti liigapaikkansa liigakarsintojen kautta.

Kaudella 2018-19 Isku ei siis pelaa liigassa, vaan anoo tiedotteensa mukaan paikkaa 1-sarjasta. Jos tämä toteutuu, pelattaisiin 1-sarjaa 13 joukkueella ja liigaa yhdeksällä joukkueella. Virallista vahvistusta ei vielä Iskun 1-sarjapaikasta ole, mutta lentopalloliiton sivuilla Isku näkyy ilmoittautuneena 1-sarjaan.

Lisää asiasta:

Iskun tiedote

Aamulehden artikkeli

1-sarjaan ilmoittautuminen on päättynyt, ja kaikki 12 joukkuetta, jotka ovat paikkansa jo saaneet, pelaavat ensi kaudella 1-sarjaa. Jyväskyläläisen Liikunnan Riemun paikka tosin vaihtuu jyväskyläläiselle Jyväs-Lentikselle. Riemun pelaajat siirtyvät siis JyLe-nimen alle.

1-sarjaan ilmoittautuneet joukkueet

LeKi
Hurmos
Mahti
Kuortane
KaVe
VaLePa2
KyKy
JyLe (entinen Riemu)
Jymy
AitRi
TuTo
NaPa
Isku

Artikkelin pääkuva: Arkistokuva kaudelta 2016-17, Isku2 vs LeKi. Kuva: Antti Raunio