Kesätreenikausi alkoi toukokuun puolessa välissä

18. toukokuun 2018
Kesätreenikausi alkoi toukokuun puolessa välissä

LeKin 1-sarjajoukkue on aloittanut kesäharjoitukset yhdessä Lempäälän Jyryn 2-sarjajoukkueen kanssa toukokuun puolivälissä. Yhteiset kesätreenit ovat osa joukkueiden välistä yhteistyötä.

Kisa treenailee kahdesti viikossa juhannukseen asti. Treeneissä käy niin LeKin ja Jyryn pelaajia, ja Jyryn B-poikia. Treeneihin kuuluu niin salissa olemista pallon kanssa, fysiikkaa ja muuta mahdollista. Kesä on ensimmäinen, kun LeKillä on yhteisiä joukkueen kesätreenejä, edellisinä kesinä pelaajat ovat pitäneet kunnostaan huolta itse ja pelaajat ovat kokoontuneet beach volley -kentillä.

Myös tänä kesänä pelaajat vastaavat omasta kunnostaan ja biitsi on yksi kesätreenimuoto. Kesäharjoittelun tuominen on jatkumoa LeKin pelaajiston nuorentumisesta, ja nuoremmilla on suurempi tarve joukkueharjoitteluun myös kesällä.

– Aina pyritään ammattimaistamaan tekemistä. Kesätreenit tulivat ajankohtaiseksi, jotta yhä suuremmalle nuorten pelaajien joukolle saadaan tarvittavia toistoja kehityspolulla. Vanhemmat pelaajat käyvät myös halunsa mukaan, mutta pääasiassa kesätreeni on nuoremmalle väelle. Samalla tämä on hyvä tapa konkretisoida yhteistyötä Jyryn kanssa, LeKin manageri Juha Raunio tuumaa.

LeKillä on muutama pelaajasopimus viimeistelyä vaille valmis, uusia sopimusuutisia tulee vielä toukokuussa.

Artikkelin pääkuva: Antti Raunio. Arkistokuva syksyltä 2017.