LeKin 1-sarjajoukkueen logo uudistuu

30. huhtikuun 2018
LeKin 1-sarjajoukkueen logo uudistuu

LeKin mieslentopalloilijoiden logo uudistuu kaudelle 2018-19. LeKi ottaa päälogokseen Lempäälän Kisa ry:n lentopallojaoston uuden logo, joka on artikkelin pääkuvassa. LeKi ry teki logouudistuksen viime syksynä, mutta silloin jo käynnissä olleen lentopallokauden vuoksi lentismiehet eivät voineet uudista logoa ja materiaalejaan, koska käytössä oli ns. velho-logo. Uudistus tehdään nyt uuden kauden kynnyksellä, jolloin myös lentismiehet saadaan samalle riville koko seuran kanssa.

Logossa oleva lentopalloilija korostaa juuri lentopallojaostoa. Seuran niin sanottu päälogo on alempana näkyvä logo ilman urheilevaa figuuria. Jokaisella seitsemällä jaostolla on tämän päälogon lisäksi käytössä oma logo, jossa on lajia korostava hahmo, kuten lentopallolla.

Jatkossa LeKi käyttää pelipaidassaan ja useissa virallisissa julkaisuissa uutta LeKi-logoa. Myös velho-logo, joka lanseerattiin 2014 1-sarjaan nousun jälkeen, toimii yhä LeKin logona, mutta ei ole yhtä näkyvästi esillä. Esimerkkiä voi hakea muun muassa jääkiekkosarja NHL:stä, jossa seuroilla on päälogon lisäksi kakkoslogo.

Samalla myös muiden LeKin mieslentopallojoukkueiden logo uudistuu samaksi.

Toivomme, että jatkossa esimerkiksi muut joukkueet ja media käyttävät lentopallojoukkueesta puhuttaessa uutta lentopallon LeKi-logoa. Mutta emme hyökkää kimppuun, jos velho-logoa käytetään.

Tutustu LeKi ry:n sivuilta myös muiden jaostojen omiin logoihin

LeKi lentis velho Velho-logo, joka toimii jatkossa LeKi-lentiksen ns. kakkoslogona.

loog_leki_PÄÄLOGO Lempäälän Kisa ry:n logo

logo_lentopalloLempäälän Kisan lentopallon päälogo

LeKi_980x272px_banneri_etu_uudet