LeKin 2- ja 3-joukkueiden kaudet päättyivät Kuntosarjassa

21. huhtikuun 2018
LeKin 2- ja 3-joukkueiden kaudet päättyivät Kuntosarjassa

Lentopallokausi Lempäälän Kisan miesjoukkueilla on pelin osalta viimein päätöksessään. 1-joukkueen kausi päättyi 1-sarjan välieriin ja veteraanijoukkueet saivat pelattua omat SM-kisansa. Myös LeKin 2- ja 3-joukkueiden kaudet Tampereen Kuntosarjan A-sarjassa ovat jo päättyneet.

LeKin 2-joukkue sijoittui A-sarjassa jälleen toiseksi, kun sarjaa hallinnut TKT voitti neljän pisteen erolla. LeKi2:n kevätkauden tulos oli 33 pistettä saldolla 8 voittoa, 2 tasapeliä ja 1 tappio. Tappio tuli TTLK:n 1-joukkueelle, TKT:n kanssa LeKi pelasi 2-2 tasapelin. Tampereen Kuntosarjoissa pelataan aina neljä erää, joten pelit voivat päättyä tasan. Jokaisesta erävoitosta saa sarjapisteen.

LeKin 3-joukkue pelasi hienon syyskauden ja nousi B-sarjasta A-sarjaan. A-sarja oli odotetusti selvästi kovempi sarja, ja LeKi3 sijoittui 12 joukkueen sarjassa sijalle 10. Vielä ei ole tiedossa, pelaako LeKi3 ensi syyskaudella A- vai B-sarjaa.

LeKin 3-joukkueen kevätkauden saldo oli 11 pistettä. 11 pelistä tuli 2 voittoa, 2 tasapeliä ja 7 tappiota. Kausi päättyi hienosti 1-3 vierasvoittoon OrPosta, joka vielä syksyllä voitti B-sarjan ennen LeKiä, ja jäi nyt taakse.

Kevätkaudella nähtiin myös historiallinen LeKien välinen paikallisderby ja seuran sisäinen mittelö, kun joukkueet samassa sarjassa pelasivat. 24. helmikuuta pelatussa pelissä LeKi2 oli parempi 4-0.

A-sarjan kevätkauden tulospalvelu

LeKin miesjoukkuiden kausi 2017-18:
1-joukkue: 1-sarjan neljäs. Runkosarjassa sijoitus neljäs, kausi loppui välierissä.
2-joukkue: Syyskaudella Kuntosarjan A-sarjan toinen, kevätkaudella myös A-sarjan toinen.
3-joukkue: Syyskaudella B-sarjan kolmas ja nousu A-sarjaan. Kevätkaudella A-sarjan 10.
M35: Veteraanien SM-kisoissa neljäs.
M40: Veteraanien SM-kisoissa seitsemäs.
M50: Veteraanien SM-kisoissa kuudes.

Artikkelin pääkuva: Antti Raunio