Runkosarjan viimeinen kotipeli ensi lauantaina – tehdään uusi yleisöennätys!

13. helmikuun 2018
Runkosarjan viimeinen kotipeli ensi lauantaina – tehdään uusi yleisöennätys!

1-sarjan runkosarja huipentuu lähiviikkoina, Kisalla on jäljellä enää kaksi peliä. Viimeinen kotipeli runkosarjassa pelataan Hakkarissa ensi lauantaina 17. helmikuuta klo. 17 alkaen.

Vastaan asettuu sarjan viimeisenä majaileva Vilppulan Tähti.

Alkukauden kohtaamisessa Kisa joutui tekemään täyden päivätyön Tähden kaatamiseksi, ja voitti vieraissa 3-2. Silloin Tähden ykköstähti oli kanadalaishakkuri Nathan Murdock (35 pistettä), mutta tulevassa pelissä hän ei ole Kisan kiusana: miehen menettää loppukautensa loukkaantumisen vuoksi ja matkasi tammikuussa takaisin kotimaahansa.

Kisalla pelissä riittää vielä paljon panosta: haussa on runkosarjan nelossija. Voitolla se voisi varmistua ennen viimeistä runkosarjapeliä VaLePan 2-joukkuetta vastaan. Tähdellä panosta ei ole: se on sarjan viimeinen ja tulee putoamaan 2-sarjaan Erikoista Tähden kaudessa on ollut se, ettei joukkueella ole vielä yhtään voittoa.

Ottelussa on tarkoitus laittaa tämän kauden yleisöennötys uusiksi. Kauden paras noteeraus on karhulalaisten 259 KaVe-Hurmos-pelissä. LeKin paras yleisömäärä on 249 LeKi-Kuortane-pelissä. Kisan oma ennätys on 525 kevään 2016 finaalista Mahtia vastaan.

Ottelusivulle pääse täältä

Päivitys 17.2. klo. 14.02. Korjattu tieto Nathan Murdockin loppukaudesta. Hänen sopimustaan ei teknisesti purettu, vaan hän menetti loppukauden loukkaantumisen vuoksi, ja palasi kotimaahansa sen vuoksi.

 

Ottelumainos Tähti UUSI 17.2