LeKi varmistanut jo pudotuspelipaikan – runkosarjaa jäljellä kaksi peliä

13. helmikuun 2018
LeKi varmistanut jo pudotuspelipaikan – runkosarjaa jäljellä kaksi peliä

Lempäälän Kisa on varmistanut paikkansa kauden 2017-18 1-sarjan pudotuspeleihin. Kun runkosarjaa on jäljellä kaksi peliä, Kisalla on 32 pistettä, eikä matemaattisesti enää niin usea joukkue voi tulla ohi, että Kisa tippuisi kahdeksan parhaan joukosta.

Pudotuspelipaikka oli ennen kautta LeKin virallinen tavoite, joka nyt täyttyi. Siitä eteenpäin ei LeKillä ole varsinaisia sijoitustavoitteita, vaan joukkue lähtee voittamaan ottelusarjaa kerrallaan.

Pudotuspelipaikka varmistui jo hyvissä ajoin ennen runkosarjan loppua. Kisa on ollut koko kauden sijoilla 3 ja 4, joten eteneminen loppupeleihin on ollut koko ajan melko selvää.

Sarjataulukko 13.2.2018

sarjataulukko 13.2.18

Runkosarjaa on jäljellä vielä kaksi peliä: tämän viikon lauantaina kotipeli Vilppulan Tähteä vastaan, ja 25.2. vieraspeli VaLePa2 vastaan päättää 20 pelin runkosarjan.

Pudotuspelit alkavat heti runkosarjan lopusta seuraavana viikonloppuna, 3.-4. maaliskuuta. Seuraa lekilentismiehet.fi-sivustoa ja LeKin Facebook-sivua sekä Instagram-sivua, niin tiedät ensimmäisenä, milloin pelit jatkuvat ja pudotuspelejä pelataan Hakkarissa.

Ottelumainos LTähti 17.2. Instagram

Artikkelin pääkuva: Jani Huurne