LeKi suuntaa sunnuntaina 4.2. ensivisiitille Karhulaan

29. tammikuun 2018
LeKi suuntaa sunnuntaina 4.2. ensivisiitille Karhulaan

Lempäälän Kisan 1-sarjakausi jatkuu tulevana sunnuntaina Karhulan Veikkojen vieraana. 4. helmikuuta kisalaiset matkaavat historiansa ensimmäistä kertaa Kotkaan, jossa KaVe pitää majaansa.

Kauden ensimmäinen kohtaaminen tämän kauden sarjanousijan kanssa päättyi Kisalle 3-1 Hakkarissa. Lähtökohta toiseen peliin on kuitenkin melko erilainen. KaVe on jo tottunut 1-sarjaan ja maksellut oppirahansa. Se on laittanut Mahdin ahtaalle (2-3 tappio, ja kiusannut myös Hurmosta. Kisa puolestaan on neljän ottelun tappioputkessa, ja tarvitsee voiton kääntääkseen kurssinsa. Vuoden 2018 puolella ei LeKin voittotili ole vielä avautunut.

KaVe on ollut tämän kauden suurin ilopilleri ja yllättäjä 1-sarjassa. Vaikka ryhmän tiedettiin koostuvan monesta entisestä 1-sarjapelaajasta ja huippupassari Matti Palosesta, on karhulalaisten menestys yllättänyt monet. Farmiyhteistyö Mestaruusliigan Vantaa Ducksin kanssa on ollut iso voimavara KaVelle, sillä liigasta on ollut usein yhdestä kolmeen liiga-apua 1-sarjapeleissä.

LeKin vahvat otteet Mahtia vastaan olivat jo enne paremmasta. Vaikka LeKi ei vieläkään onnistunut Mahtia voittamaan, oli peli tasolla, jolla lähes kaikki muut 1-sarjaporukat kaatuneet.

Karhulan liikuntahallissa su 4.2. pelattava ottelu alkaa klo. 16.

Artikkelin pääkuva: Antti Raunio